Kids & Teens

KIDS

De reden dat deze sport zich zeer goed leent voor jonge!! kinderen is omdat het aanspraak maakt op heel veel elementen zoals: lenigheid, behendigheid, coördinatie, power, explosiviteit en uithoudingsvermogen. We willen met de CrossFit Kids lessen bijdragen aan het zelfvertrouwen van het kind waarbij leren omgaan met een overwinning, op welk vlak dan ook, maar ook met verlies en teleurstelling centraal staan. Ook werken we aan doorzettingsvermogen en wilskracht, en dat als je je inzet je iets moois kan bereiken. Ieder op zijn/haar niveau. Sporten is vooral heel erg leuk (en gezond!) en dat willen we graag aan ieder kind meegeven.

Alle basisbewegingen bij de kidslessen komen aan bod. Spelenderwijs leren we de kinderen aan om met de juiste techniek een squat of een deadlift te maken. Ook gym wordt veel gedaan tijdens de kidslessen. Koprollen leren maken, optrekken aan het rek, touwklimmen en een handstand of handstandlopen zijn regelmatig onderdeel van de les.

TEENS

Wil je als tiener graag sterker worden? Flink gewicht kunnen Squatten of de buikspieren goed trainen? Of toch liever een mooie technische snatch doen of handstandlopen? Alle CrossFit oefeningen zullen aan bod komen in de Teens lessen onder begeleiding van Weightlift coach Jeen Mulder. De oefeningen zullen gecontroleerd en gedoseerd uitgevoerd worden. Van elkaar kun je leren, zeker met deze tak van sport. Je weet nooit of je een workout gaat winnen, want waar de een goed is in conditie is de ander weer goed in handstand lopen. Een echte uitdaging dus!

Ook een keertje ervaren wat CrossFit is? Schrijf je snel in voor een proefles en kom het zelf ervaren.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Aanmelden

Je kunt je opgeven via:
info@crossfitdenhelder.com of
Ashley: 0682477707