Onze box

Begin 2019 is onze box ontstaan. Na 8 weken flink doorwerken en verbouwen, met hulp van onze enthousiaste leden, is het lege pand aan het Nieuwe Diep verbouwd tot de prachtige box die het nu is. Met onze passie voor de sport CrossFit en met een enthousiast en gemotiveerd team hebben wij onze droom werkelijkheid kunnen maken.

De box

Onze box is gevestigd in een nostalgisch pand uit 1880 en heeft een oppervlakte van 250 m².
Naast de ruimte waar de WOD’s (Workout of de Day) plaatsvinden is er ook een ruimte om vrij te trainen.

Er zijn speciale plekken ingericht voor weightlifting, waar ook aparte lessen voor te volgen zijn. Boven vind je de kleedkamers en douches.

Gezellig nazitten, met een kop koffie of thee, kan ook in onze lounge met uitzicht op de haven.

Motivatie

Samen met ons team werken we aan een positieve, gemotiveerde en fitte CrossFit community waarin persoonlijke aandacht voor het individu centraal staat. We vinden het belangrijk een veilige omgeving te creëren waarin iedereen zijn grenzen durft te verleggen om zo positiviteit, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen te ontwikkelen.

Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit. In de lessen is plaats voor maximaal 12 personen om zo de kwaliteit van lesgeven hoog te houden. De coaches houden hun kennis up to date en gaan regelmatig naar cursussen en bijscholingen om jou zo professioneel mogelijk te kunnen begeleiden in de lessen.